iPhone 5 din nou cu probleme! Scăpări de lumină Între ecran și antena din aluminiu pe modelul alb!

Autor:  | Publicat în:  Apple 4.443 ori
<b>iPhone 5 din nou cu probleme! Scăpări de lumină Între ecran și antena din aluminiu pe modelul alb!</b>Dacă modelul negru de iPhone 5 are deja probleme cu "cojirea" stratului de vopsea de pe partea metalică laterală, ei bine acum și varianta albă are propriul defect. E vorba de o scăpare de lumină prezentată în imaginile de mai jos, o scapare care...

Dacă modelul negru de iPhone 5 are deja probleme cu "cojirea" stratului de vopsea de pe partea metalică laterală, ei bine acum și varianta albă are propriul defect. E vorba de o scăpare de lumină prezentată în imaginile de mai jos, o scapare care are loc între ecranul din sticlă și antena din aluminiu.

BGR a confirmat problema pe unul dintre modelelele pe care le are la dispoziție, asta după ce membrul forumului MacRumors Leotno descoperise problema. Există o mică scăpare chiar sub butonul Power, se pare și nu e încă foarte clar dacă problema este una izolată sau afectează mai multe unități. în vreme ce Scuff Gate a luat deja amploare ca termen de cautare pe Google și a devenit o problemă serioasă, pe tema scaparilor de lumina nu se face inca mare tam tam. In cazul acestor scăpări de lumină e vorba despre un model alb iPhone 5 de 64 GB care funcționează în rețeaua AT&T.

iPhone 5 cu scapari de lumina

Scăparea de lumină nu se observă decât atunci când terminalul e folosit în întuneric sau în condiții de luminozitate scăzută. Mai mulți utilizatori MacRumors au afirmat că au aceeași problemă, iar unii au primit deja modele de schimb de la Apple Store. Unul dintre ei afirma chiar că modelul de schimb continua să aibă această problemă... Dacă la Scuff Gate puteam spune că e un defect estetic major, problemă de aici este mai degrabă una de detaliu și de cârcotași, dacă mă întrebați pe mine.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×