Fotografie spion cu Nokia N900 (sau N99), succesor al N800

6.605 ori
<b>Fotografie spion cu Nokia N900 (sau N99), succesor al N800</b>Cand tocmai ne bucuram de calmul post-iPhone, iata ca apele sunt din nou agitate de un spy shot, ce prezinta succesorul Internet Tabletului Nokia N800: Dupa cum puteti observa si in imaginea de mai sus, producatorul finlandez a ascultat doleantele...

Cand tocmai ne bucuram de calmul post-iPhone, iata ca apele sunt din nou agitate de un spy shot, ce prezinta succesorul Internet Tabletului Nokia N800:

Dupa cum puteti observa si in imaginea de mai sus, producatorul finlandez a ascultat doleantele publiclului, incluzand in terminalul sau o tastatura QWERTY retractabila. O astfel de miscare va aduce cu siguranta numerosi fani ai noului tablet, dar nu suntem inca gata sa pariem ca nu avem de-a face cu un zvon comun. In aceasta avalansa de informatii mai mult sau mai putin adevarate, ne asteptam sa vedem chiar si un iPhone dotat cu tastatura QWERTY, oricat de improbabil ar parea.

Desi multi indicau touchscreen-ul drept cheia succesului, Nokia foloseste in continuare tastatura, fie ca sistem unic de text input, fie in combinatie cu display-ul touchscreen.  Probabil un sondaj efectuat pe un numar mare de utilizatori ne-ar dovedi o data pentru totdeauna care este preferinta publicului,  QWERTY sau touchscreen. Pana atunci, Nokia va oscila intre sustinerea si criticarea tehnologiei touch sensitive.

Sursa: Engadget.com

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×