Fotografii făcute cu Samsung GALAXY camera

2.547 ori
<b>Fotografii făcute cu Samsung GALAXY camera</b>Camera foto cu sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean a fost primită cu multe interes în cadrul evenimentului Samsung Mobile Unpacked de la IFA Berlin 2012. Vorbim de o combinație ce se dorește de efect între un hardware puternic, sistem de operare...

Camera foto cu sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean a fost primită cu multe interes în cadrul evenimentului Samsung Mobile Unpacked de la IFA Berlin 2012. Vorbim de o combinație ce se dorește de efect între un hardware puternic, sistem de operare Android și un senzor foto ce ar face cinste oricărui aparat foto compact.

Va fi important și prețul la care va fi comercializat, nu am dat de niciun detaliu până acum, dar mă aștept să coste mai mult și decât Samsung Galaxy S III. Ambele au procesor Exynos quad-core la 1.4 GHz, camera foto a primit 4.1 Jelly Bean, S III mai așteaptă câteva zile, spațiu de stocare e 8 GB față de 16 la S III. Și la display: ambele au ecran de 4.8 inch cu rezoluție HD.

Samsung GALAXY camera integrează un senzor BSI CMOS de 16 Megapixeli capabil să filmeze la 1080p cu 30 fps sau 120 fps la rezoluția de 720x480 pixeli. Să vedem și câteva fotografii făcute cu Samsung GALAXY camera:

Fotografii făcute cu Samsung GALAXY camera

Fotografii făcute cu Samsung GALAXY camera

Fotografii făcute cu Samsung GALAXY camera

Fotografii făcute cu Samsung GALAXY camera

Fotografii făcute cu Samsung GALAXY camera

Este prematur să tragem concluziile, vom vedea mai multe când sosește varianta finală a produslui la review pe mobilissimo.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×