Foxconn livrează în acest moment 500.000 de unităţi iPhone X pe zi; Stocurile telefonului nou sunt excelente

1.268 ori
<b>Foxconn livrează în acest moment 500.000 de unităţi iPhone X pe zi; Stocurile telefonului nou sunt excelente</b>A trecut ceva timp de la ultima știre asociată lui iPhone X, da noutăți vin astăzi direct de la Foxconn. Aflăm că din fabricile sale ies pe zi 500.000 unități iPhone X, număr uriaș în raport cu primele stocuri despre care aflam odată cu debutul

Dacă Nintendo Switch şi telefoanele Google Pixel de prima generaţie au fost foarte greu de găsit în primele luni de disponibilitate, culmea e că iPhone X reuşeşte să se livreze pe măsura cererii. Nu am auzit până acum de probleme mari cu stocul şi meritul ar fi al celor de la Foxconn, se pare.

În vreme ce analistul Ming-Chi Kuo de la KGI Securities scrie că interesul legat de iPhone X e în creştere, producătorii hardware se mobilizează pentru a livra conform pretenţiilor Apple. Acelaşi Kuo estimează că la ora actuală Foxconn livrează între 440.000 şi 550.000 de unităţi iPhone X pe zi, un salt gigantic de la cele 50.000-100.000 de unităţi pe zi de acum 2-3 luni.

Înainte să apară iPhone X speculaţiile afirmau că va fi foarte greu de găsit şi se vorbea chiar de o amânare a lansării în magazine. Problemele cu producţia şi mai ales cu senzorul 3D pentru scanarea adâncimii imaginii erau des menţionate, dar iată ca partenerii Apple s-au mobilizat. Astfel, având în vedere conlucrarea fructuoasă a partenerilor Apple, iPhone X ar putea avea livrări şi vânzări cu 10, până la 20% mai mari decât s-a prezis.

Vor trebui reglate şi estimările pentru trimestrul 1 din 2018, prezise a fi foarte mari, dar realizate parţial încă din acest an. În "buna" tradiţie Apple, firma din Cupertino nu a publicat date legate de vânzările lui iPhone X şi nici măcar cele legate de generaţia iPhone 8. În acest moment iPhone X se vinde într-un total de 70 de ţări. Ce ştim sigur e că a fost disponibil în 2-3 milioane de unităţi la debut şi că s-a vândut mai bine decât iPhone 8 în primul weekend.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×