Foxconn livrează primul lot de terminale iPhone X către Apple; doar 46.500 unități sunt incluse aici

1.580 ori
<b>Foxconn livrează primul lot de terminale iPhone X către Apple; doar 46.500 unități sunt incluse aici</b>Am auzit de nenumărate ori faptul că Apple are ceva probleme cu producția de terminale iPhone X și astăzi avem și o primă confirmare mai credibilă a acestei informații. Vestea că primul lot de terminale livrat de către Foxconn celor de la Apple

VesteaApple întâmpină probleme cu producția de iPhone X am tot auzit-o în ultima vreme și astăzi vine și un soi de confirmare a faptului că într-adevăr telefonul va fi lansat inițial într-un număr limitat de unități. Potrivit unui raport din China aflăm că filiala Foxconn Zhengzhou tocmai ce a livrat primul lot de terminale iPhone X reprezentat de doar 46.500 produse.

Acestea au fost descoperite la vama din China și ni se dezvăluie că lotul este destinat comercializării în Țările de Jos și în Emiratele Arabe Unite. Există informații potrivit cărora numărul de unități din următoarele loturi va crește semnificativ, dar pentru moment șansele de a pune mâna pe un iPhone X mai ales dintr-o regiune aflată în valul 2 de lansări sunt foarte mici.

De asemenea, numărul de unități asociate lotului 1 ce ajunge pe piața din SUA și în alte regiuni din jurul lumii ar putea fi mult mai mare de cifra mai sus prezentată, dar pentru moment nu există detalii în acest sens. O disponibilitate redusă reprezintă o oportunitate mare pentru comercianți de a pune prețuri uriașe pentru cele câteva unități pe care le au în stoc.

Analiști precum Ming-Chi Kuo susțin că această disponibilitate limitată va fi una de moment, asta pentru că din 2018 cei de la Apple vor putea onora toate cererile din partea clienților.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×