Foxconn neagă existența televizorului Apple, afirmațiile CEO-ului său

Autor:  | Publicat în:  Apple 671 ori
<b>Foxconn neagă existența televizorului Apple, afirmațiile CEO-ului său</b>Cu o săptămână în urmă tot webul era înflăcărat la auzul veștii că bossul Foxconn ar fi confirmat existenta televizorului Apple. La acel moment informația venea de la un site chinez de știri, care afirma că Terry Gou, CEO Foxconn ar fi...

Cu o săptămână în urmă tot webul era înflăcărat la auzul veștii că bossul Foxconn ar fi confirmat existenta televizorului Apple. La acel moment informația venea de la un site chinez de știri, care afirma că Terry Gou, CEO Foxconn ar fi oferit primele detalii despre televizor. Ei bine, astăzi Foxconn infirmă această informație.

într-o declarație oficială oferită celor de la The Next Web, reprezentanții producătorului chinez au afirmat că "orice informație că Foxconn ar confirma producția unui anumit device pentrun client nu este reală". E posibil ca totul să fi fost o mare neînțelegere și de fapt Gou să fi zis că Foxconn este gata să producă un astfel de televizor DACĂ el va exista vreodată. Cei de la Fortune au disecat spusele CEO-ului, amintindu-ne și că fabricile Foxconn asamblează 40% dintre produsele electronice pe planetă.

Terry Gou este cunoscut drept un CEO secretoman, care niciodată nu dezvăluie planurile viitoare ale companiei pe care o conduce. La urma urmei branduri mari ca Apple, Sony, Microsoft și HP își pun încrederea în Foxconn și secretele la dispoziția lor, iar chinezii nu pot risca o scurgere de informații. Vă reamintesc că zvonurile cu privire la televizorul Apple au apărut după ce Walter Isaacson a publicat biografia lui Steve Jobs, în care a fost menționată și revelatia gurului Apple cu privire la televizoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×