Primul telefon triplu-SIM LG va fi lansat În februarie 2012

1.470 ori
<b>Primul telefon triplu-SIM LG va fi lansat În februarie 2012</b>Este printre primele telefoane triplu-sim de care aud a fi lansate de către un producător mai mare de telefoane mobile. Aici era domeniul brandurilor no name din China, pe acolo își face veacul și un fel de copie a iPhone ce suportă până la cinci...

Este printre primele telefoane triplu-sim de care aud a fi lansate de către un producător mai mare de telefoane mobile. Aici era domeniul brandurilor no name din China, pe acolo își face veacul și un fel de copie a iPhone ce suportă până la cinci cartele SIM.

Informația legată de telefonul triplu-sim LG vine din Rusia și mă aștept ca acest model să ajungă și în țara noastră, o piață considerată emergentă. Numele său de cod este LG A290 și ca design este un clasic cu tastatură alfanumerică dispusă sub ecran.

LG A290 spate

  • ecran de 2.2 inch cu rezoluție 176x220 pixeli;
  • cameră foto de 1.3 Megapixeli;
  • baterie de 1.500 mAh;
  • 12.96 mm grosime;
  • 75 euro fără semnarea unui abonament. 

LG A290 lateral

Observați că au pus o baterie mare, de 1.500 mAh - ar fi fost suficientă și pentru un telefon inteligent. Probabil că este un consum mai mare de energie pentru a păstra trei SIM-uri active concomitent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×