Foxconn s-ar fi înţeles cu Sharp pentru o preluare, se discută despre suma de 5.6 miliarde de dolari

736 ori
<b>Foxconn s-ar fi înţeles cu Sharp pentru o preluare, se discută despre suma de 5.6 miliarde de dolari</b>Se pare că Foxconn s-ar fi &icirc;nţeles cu Sharp pentru preluarea faimosului producător de panouri pentru display, iar suma vehiculată este de aproximativ 5.6 miliarde de dolari. P&acirc;nă la finalul lunii ar urma ca &icirc;nţelegerea să fie...

Se pare că Foxconn s-ar fi înţeles cu Sharp pentru preluarea faimosului producător de panouri pentru display, iar suma vehiculată este de aproximativ 5.6 miliarde de dolari. Până la finalul lunii ar urma ca înţelegerea să fie finalizată.

Foxconn a primit tratament preferenţial la negocieri şi singurele probleme rămase de rezolvat sunt de ordin legal şi de reglementări oficiale. Dacă suma de mai sus se concretizează, aceasta ar fi cea mai mare achiziţie a celor de la Foxconn şi cea mai mare şi pentru o firmă japoneză preluată de o companie externă.

Ca rival pentru preluarea producătorului de panouri IGZO a existat un consorţiu cu finanţare de la statul japonez, dar care a fost surclasat de Foxconn. Colaborarea celor două companii îi va oferi gigantului chinez excelent ecrane Sharp, care le va aduce şi la îndemâna Apple. Totuşi există şi precauţie pe fondul unei cereri limitate pentru aceste panouri la ora actuală, iar ele nu şi-au dovedit încă foarte clar superioritatea faţă de AMOLED.

Să le vedem întâi la treabă în mainstream şi apoi vom judeca dacă achiziţia a fost bună.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×