Frauda in voturile pentru cel mai bun OS mobil? Ia-ti doza de obiectivitate de AICI!

Autor:  | Publicat în:  Sondaje 2.314 ori
<b>Frauda in voturile pentru cel mai bun OS mobil? Ia-ti doza de obiectivitate de AICI!</b>Sunt sigur ca nu ati uitat de sondajul Wall Street Journal cu privire la cel mai bun sistem de operare mobil, pe care vi-l prezentam aici. Ei bine se pare ca a fost vorba de o frauda, pentru ca Microsoft si al sau Windows Phone 7 chiar nu au cum sa fie pe...

Sunt sigur ca nu ati uitat de sondajul Wall Street Journal cu privire la cel mai bun sistem de operare mobil, pe care vi-l prezentam aici. Ei bine se pare ca a fost vorba de o frauda sondajul e total irelevant, pentru ca Microsoft si al sau Windows Phone 7 chiar nu au cum sa fie pe primul loc in preferintele publicului, cel putin nu deocamdata. In primul rand, cati dintre cei care au votat au pus mana pe un telefon WP7?!

Aruncati o privire acum asupra sondajului pentru a descoperi un aflux de fani Google care au dat navala pentru a vota, probabil pentru a "razbuna" victoria lui WP7 proclamata rapid de unele site-uri. Pe cand si o "rascoala" a fanilor Apple?

Revenind la fazele incipiente ale sondajului, Phandroid l-a monitorizat, descoperind ca lucruri interesante s-au petrecut in weekend: astfel daca dupa 7132 de voturi Google Android era pe primul loc cu 50% din voturi, sambata si duminica Microsoft Windows Phone a urcat pe primul loc, cu peste 42%. Unul dintre motive poate fi articolul mobilizator de aici, care indeamna cititorii sa voteze masiv pentru Microsoft in sondajul Google.

Astfel, un sistem de operare excelent precum Palm webOS este ignorat, ca sa nu mai vorbim de faptul ca MeeGo sau Symbian nici nu au fost incluse in sondaj. Pana si Bada OS, de la Samsung merita un procent sau doua, ca si BREW OS si ca fi platformele bazate pe Java. Evident, fanii Apple sunt furiosi sa afle ca platforma lor preferata se afla doar pe locul 3, cu toate ca iOS este un sistem de operare apreciat.

Pe final va invit sa votati OBIECTIV in sondajul pe aceeasi tema pornit de Mobilissimo.ro, pentru ca sunt sigur ca rezultatul sondajului va fi unul foarte interesant si va intereseaza.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×