Fujitsu anunta ca lucreaza la primul sau telefon Android

Autor:  | Publicat în:  Fujitsu 1.150 ori
<b>Fujitsu anunta ca lucreaza la primul sau telefon Android</b>Fujisu tocmai a anuntat ca lucreaza la primul sau terminal mobil bazat pe sistemul de operare Android, handsetul urmand sa fie lansat in 2011, conform celor de la Sankei Digital. &nbsp; &nbsp; Nu cunoastem prea multe detalii despre telefon, dar stim ca...

Fujisu tocmai a anuntat ca lucreaza la primul sau terminal mobil bazat pe sistemul de operare Android, handsetul urmand sa fie lansat in 2011, conform celor de la Sankei Digital.

Nu cunoastem prea multe detalii despre telefon, dar stim ca Fujitsu va vinde noul model prin intermediul operatorului japonez NTT DoCoMo, care beneficiaza de 55 de milioane de clienti. La ora actuala, compania nu are nici un smartphone in portofoliul sau, dar lucrurile se vor schimba de indata ce sectiunea mobila a celor de la Fujitsu va fuziona cu cea a companiei Toshiba.

Aceasta fuziune va avea loc in luna octombrie a acestui an si speram sa mai vedem terminale interesante precum Toshiba TG01, desi brandingul lor va fi diferit acum.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×