Fujitsu anunta ca lucreaza la primul sau telefon Android

1.208 ori
<b>Fujitsu anunta ca lucreaza la primul sau telefon Android</b>Fujisu tocmai a anuntat ca lucreaza la primul sau terminal mobil bazat pe sistemul de operare Android, handsetul urmand sa fie lansat in 2011, conform celor de la Sankei Digital. &nbsp; &nbsp; Nu cunoastem prea multe detalii despre telefon, dar stim ca...

Fujisu tocmai a anuntat ca lucreaza la primul sau terminal mobil bazat pe sistemul de operare Android, handsetul urmand sa fie lansat in 2011, conform celor de la Sankei Digital.

Nu cunoastem prea multe detalii despre telefon, dar stim ca Fujitsu va vinde noul model prin intermediul operatorului japonez NTT DoCoMo, care beneficiaza de 55 de milioane de clienti. La ora actuala, compania nu are nici un smartphone in portofoliul sau, dar lucrurile se vor schimba de indata ce sectiunea mobila a celor de la Fujitsu va fuziona cu cea a companiei Toshiba.

Aceasta fuziune va avea loc in luna octombrie a acestui an si speram sa mai vedem terminale interesante precum Toshiba TG01, desi brandingul lor va fi diferit acum.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×