HTC Ace, varianta GSM a lui HTC EVO 4G?

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.485 ori
<b>HTC Ace, varianta GSM a lui HTC EVO 4G?</b>Cele mai noi zvonuri despre producatorul taiwanez de telefoane afirma ca HTC ar pregati o versiune GSM a modelului EVO 4G, care a cunoscut un succes incredibil in State. In plus, aflam ca si HTC Droid Incredible ar putea beneficia de o varianta GSM....

Cele mai noi zvonuri despre producatorul taiwanez de telefoane afirma ca HTC ar pregati o versiune GSM a modelului EVO 4G, care a cunoscut un succes incredibil in State. In plus, aflam ca si HTC Droid Incredible ar putea beneficia de o varianta GSM.

Decizia de a lansa o varianta europeana a lui HTC EVO 4G pare logica, de vreme ce vanzarile sale sunt impresionante, iar operatorii de pe Batranul Continent doresc performante similare. Exista totusi posibilitatea ca zvonurile sa fi confundat EVO cu Incredible, ceea ce nu ar fi chiar rau. Singura problema este ca specificatiile lui Droid Incredible amintesc foarte mult de cele ale lui HTC Desire, deci vanzarea sa ar fi redundanta.

Asteptam acum si parerea oficiala HTC si nu doar zvonuri... mai ales ca exista si sperante ca modelul european de EVO va veni cu specificatii upgradate.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×