Fujitsu cumpără acțiunile Toshiba În conglomeratul Fujitsu-Toshiba

Autor:  | Publicat în:  Fujitsu-Toshiba 896 ori
<b>Fujitsu cumpără acțiunile Toshiba În conglomeratul Fujitsu-Toshiba</b>După ce Sony a cumpărat acțiunile Ericsson în cadrul Sony Ericsson, acum apare încă o mutare pe piața japoneză. Este vorba despre conglomeratul Fujitsu - Toshiba, în cadrul căruia Fujitsu a cumpărat acțiunile rămase Toshiba, înglobând în...

După ce Sony a cumpărat acțiunile Ericsson în cadrul Sony Ericsson, acum apare încă o mutare pe piața japoneză. Este vorba despre conglomeratul Fujitsu - Toshiba, în cadrul căruia Fujitsu a cumpărat acțiunile rămase Toshiba, înglobând în totalitate compania care a produs tableta Thrive.

Fujitsu Toshiba Mobile Communications este compania rezultată, iar aceasta va vinde telefoane mobile pentru operatorul japonez KDDI și alți asemenea operatori. Fujitsu Toshiba Mobile Communications este acum o filială Fujitsu complet deținută de aceștia. Va reaminesc că în octombrie 2010 Fujitsu a cumpărat 80.1% din acțiunile conglomeratului Fujitsu Toshiba, iar acum i-au revenit și restul de 19.9%. Această ramură mobila are acum 300 de angajați și este formată prin alipirea secțiunilor de telefonie de la Fujitsu și Toshiba, care a avut loc în iunie 2010.

Telefoanele Fujitsu au avut întotdeauna specificații de top, iar handseturile Arrows sunt cele mai subțiri din lume, deci pot spune că japonezii fac o treabă foarte bună. între timp, Toshiba a început să își facă numele cunoscut pe piața tabletelor Android, cu câteva modele deja în portofoliu. Dacă nu mă înșel există chiar și un telefon Fujitsu Toshiba cu Windows Phone la bord și mă aștept să mai vedem și altele pe viitor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×