Ashton Kutcher Îl va juca pe Steve Jobs În filmul despre viața sa

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.012 ori
<b>Ashton Kutcher Îl va juca pe Steve Jobs În filmul despre viața sa</b>Vedeta din "Dude Where&#39;s My Car" și ultimul sezon din "2 bărbați și jumătate", Ashton Kutcher a fost ales pentru a juca rolul lui Steve Jobs, într-un film despre viața gurului din Cupertino. Este vorba de un film independent, iar revista...

Vedeta din "Dude Where's My Car" și ultimul sezon din "2 bărbați și jumătate", Ashton Kutcher a fost ales pentru a juca rolul lui Steve Jobs, într-un film despre viața gurului din Cupertino. Este vorba de un film independent, iar revista Variety este cea care a publicat informația, asigurându-și publicul că nu e vorba de o pacaleala de 1 aprilie.

Se pare că filmul se va numi simplu "Jobs" și va fi regizat de Joshua Michael Stern, un regizor care nu îmi spune nimic, dar care va avea șansa de a se afirma cu ocazia acestei pelicule. Nu este încă foarte clar care parte a vieții lui Jobs va fi acoperită, dar zvonurile afirmă că ar fi vorba de evoluția de la hipiot vegetarian la co-fondator Apple. Ashton Kutcher este o alegere bună pentru că are formatul fetei similar cu al lui Jobs în tinerețe și în ziua de azi este băgat până în gât în social media, deținând o companie care se ocupă cu acest domeniu și SEO și având unul dintre cele mai urmărite conturi de Twitter din lume.

în plus, în 2 Bărbați și Jumătate, Ashton joacă rolul unui programator miliardar care și-a vândut softul la Microsoft, deci are un oarecare background de geek, dacă vreți. Să sperăm că producția va fi totuși una realistă și latura comică a lui Ashton nu își va lăsa amprenta pe Jobs că personaj de film. Mă aștept la o persoană pasionată de spiritualitatea orientala, care critică tot ce are în jur și un perfecționist obsesiv, cam așa era Steve Jobs conform biografiei sale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×