Ashton Kutcher Îl va juca pe Steve Jobs În filmul despre viața sa

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.006 ori
<b>Ashton Kutcher Îl va juca pe Steve Jobs În filmul despre viața sa</b>Vedeta din "Dude Where&#39;s My Car" și ultimul sezon din "2 bărbați și jumătate", Ashton Kutcher a fost ales pentru a juca rolul lui Steve Jobs, într-un film despre viața gurului din Cupertino. Este vorba de un film independent, iar revista...

Vedeta din "Dude Where's My Car" și ultimul sezon din "2 bărbați și jumătate", Ashton Kutcher a fost ales pentru a juca rolul lui Steve Jobs, într-un film despre viața gurului din Cupertino. Este vorba de un film independent, iar revista Variety este cea care a publicat informația, asigurându-și publicul că nu e vorba de o pacaleala de 1 aprilie.

Se pare că filmul se va numi simplu "Jobs" și va fi regizat de Joshua Michael Stern, un regizor care nu îmi spune nimic, dar care va avea șansa de a se afirma cu ocazia acestei pelicule. Nu este încă foarte clar care parte a vieții lui Jobs va fi acoperită, dar zvonurile afirmă că ar fi vorba de evoluția de la hipiot vegetarian la co-fondator Apple. Ashton Kutcher este o alegere bună pentru că are formatul fetei similar cu al lui Jobs în tinerețe și în ziua de azi este băgat până în gât în social media, deținând o companie care se ocupă cu acest domeniu și SEO și având unul dintre cele mai urmărite conturi de Twitter din lume.

în plus, în 2 Bărbați și Jumătate, Ashton joacă rolul unui programator miliardar care și-a vândut softul la Microsoft, deci are un oarecare background de geek, dacă vreți. Să sperăm că producția va fi totuși una realistă și latura comică a lui Ashton nu își va lăsa amprenta pe Jobs că personaj de film. Mă aștept la o persoană pasionată de spiritualitatea orientala, care critică tot ce are în jur și un perfecționist obsesiv, cam așa era Steve Jobs conform biografiei sale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×