Fujitsu lansează telefonul Windows 7 F-07C, oferă doar 2 ore de funcționare În Windows

1.697 ori
<b>Fujitsu lansează telefonul Windows 7 F-07C, oferă doar 2 ore de funcționare În Windows</b>Cum vă suna un telefon mobil cu Windows 7 la bord? Vorbesc despre Fujitsu F-07C, un model care tocmai a fost lansat în Japonia și pe care nu îl veți găsi prea curând și în alte țări. Nici terminale similare nu există în acest moment, cel...

Cum vă suna un telefon mobil cu Windows 7 la bord? Vorbesc despre Fujitsu F-07C, un model care tocmai a fost lansat în Japonia și pe care nu îl veți găsi prea curând și în alte țări. Nici terminale similare nu există în acest moment, cel puțin nu din câte știu.

Din fericire acest smartphone este unul dual boot, care rulează și Symbian, care suplinește cele 2 ore de funcționare în Windows 7 ale telefonului. Sub carcasa sa se ascunde un CPU Atom Z600 de 1.2 GHz, iar device-ul vine cu un ecran de 4 inchi, cu rezoluție de 1024 x 600 pixeli. Din păcate procesorul acestui terminal a suferit un underclocking la 50% din puterea sa, riscând altfel să scadă și mai mult viața bateriei.

Fujitsu lansează telefonul Windows 7 F-07C

Alte dotări includ stocare SSD de 32 GB, 1GB RAM și o cameră de 5 megapixeli în partea din spate, plus o cameră frontală VGA. Bateria va oferi până la 370 de minute de convorbiri în mod telefon și nu mod "PC" pe Windows 7. Terminalul stabilește totuși un record: cel mai mic device cu Windows desktop din lume. Ați cumpăra un astfel de smartphone?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×