Farmville În Google+? Jocuri În curând și În acest serviciu de socializare...

Autor:  | Publicat în:  Google 1.579 ori
<b>Farmville În Google+? Jocuri În curând și În acest serviciu de socializare...</b>E cunoscut faptul că unul dintre dezavantajele Facebook (sau avantaje pentru casual gamers) este reprezentat de jocuri precum Farmville, Mafia Wars și alte asemenea titluri care dau dependență. Cei care găsesc aceste jocuri enervante și au migrat...

E cunoscut faptul că unul dintre dezavantajele Facebook (sau avantaje pentru casual gamers) este reprezentat de jocuri precum Farmville, Mafia Wars și alte asemenea titluri care dau dependență. Cei care găsesc aceste jocuri enervante și au migrat deja spre Google+ trebuie să afle că și serviciul de socializare al gigantului motoarelor de căutare va include jocuri în curând.

Google a confirmat ieri că va avea o secțiune specială dedicată jocurilor, un anume Game Stream. Ne așteptăm ca jocurile cu latură socială să fie prezente, inclusiv titluri deja celebre pe Facebook precum FarmVille, CivWorld, Restaurant City și altele. Sperăm totuși ca sistemul de notificări din Google+ să fie bine pus la punct și să nu mai fim deranjați cu tot felul de invitații sau oferte în aceste jocuri.

Ar fi interesant să asistăm la o integrare dintre jocurile din Android Market și cele din Google+. Eventual nu ar strica și o integrare a lui Xbox Live sau PlayStation Network, cel puțin sub forma unei liste de scoruri și realizări publicată în dreptul fiecărui contact. Din câte știm până acum, oferta Google este mai avantajoasă, compania urmând să ia o parte de doar 5% din profiturile dezvoltatorilor de jocuri față de 30% cât ia Facebook.

în plus, jocurile vor fi hostate pe serverele Google și nu pe unele third party că în cazul Facebook.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×