Funcțiile noului S-Pen de pe Galaxy Note 9 sunt dezvăluite de firmware-ul tabletei Galaxy Tab S4

1.925 ori
<b>Funcțiile noului S-Pen de pe Galaxy Note 9 sunt dezvăluite de firmware-ul tabletei Galaxy Tab S4</b>Pe data de 9 august sud-coreenii de la Samsung pregătesc lansarea phablet-ului Galaxy Note 9 în New York, acolo unde am putea avea și noi un trimis la fața locului. Printre randări și leak-uri referitoare la specificații descoperim astăzi și

În cazul în care nu sunteți la curent cu lansările pregătite de către Samsung pentru luna august, aflați că ultima lună de vară ne rezervă debutul phablet-ului Galaxy Note 9, dar și lansarea tabletei flagship Galaxy Tab S4. Ambele dispozitive de aici vor sosi echipate cu un stylus S-Pen de nouă generație, accesoriu care astăzi își dezvăluie toate funcțiile prin intermediul unui firmware al tabletei Tab S4 ajuns pe web.

S Pen Note 9

Aflăm că în spatele acestei dezvăluiri se află cei de la XDA-Developers care au realizat un teardown al aplicației Samsung AirCommand 3.0, software asociat noului S-Pen. S-au descoperi astfel noi funcții pe care accesoriul tabletei le va aduce la pachet și pe care le vom întâlni cu siguranță și pe phablet-ul Note 9. Acestea vă sunt prezentate sub forma unei liste mai jos:

  • Control playback audio folosind S-Pen
  • Utilizare S-Pen pe post de shutter cameră foto
  • Deblocare rapidă smartphone atunci când stylus-ul este scos din locașul dedicat
  • Mai multe aplicații primesc integrare AirCommand
  • Deschidere orice aplicație sau funcție S-Pen prin apăsarea prelungită a butonului de pe stylus
  • Setare acțiuni S-Pen pentru o singură apăsare sau două apăsări pe buton

După cum vedeți nici urmă de mențiuni ale funcției de controller în jocuri despre care s-a vehiculat la un moment dat sau despre rolul său de boxă. Noutățile nu sunt tocmai impresionante, dar poate mai sunt și alte funcții încă nedezvăluite despre care vom afla mai multe odată cu lansarea telefonului de pe 9 august.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×