Nuanțele de culoare în care va sosi Galaxy Note 9 sunt confirmate de un leak pentru S-Pen

778 ori
<b>Nuanțele de culoare în care va sosi Galaxy Note 9 sunt confirmate de un leak pentru S-Pen</b>Pe zi ce trece apar noi și noi detalii despre phablet-ul Samsung Galaxy Note 9, un dispozitiv așteptat să debuteze oficial pe data de 9 august în cadrul unui eveniment ce are loc în New York. Vom avea și noi un trimis la fața locului pentru a ne

Pe măsură ce ne apropiem de data lansării lui Samsung Galaxy Note 9 aflăm și vești interesante precum se întâmplă astăzi când descoperim nuanțele în care va sosi inițial acest nou phablet. Detaliile vin prin intermediul unui leak pentru stylus-ul S-Pen care se anunță a fi un upgrade serios pentru generația de anul trecut și avem de-a face aici cu 5 variante de culoare, printre care una complet nouă.

  • PN960BBEGWW - Negru
  • PN960BJEGWW - Gri
  • PN960BVEGWW - Violet
  • PN960BLEGWW - Albastru
  • PN960BAEGWW - Brown

În leak este menționat faptul că numele de cod al noului stylus S-Pen este EJ-PN960, iar după cum puteți vedea în toate codurile de mai sus apar și literele asociate culorilor în care accesoriul și totodată phablet-ul va fi disponibil. Pe lângă nuanțele deja cunoscute (negru, gri, violet și albastru) vom avea și o noutate reprezentată de culoarea maro.

Am aflat că stylusul va oferi suport Bluetooth, modalitate prin care accesoriul va putea fi utilizat pentru mai multe taskuri precum controlul playback-ului audio sau folosirea pe post de controller în gaming. Telefonul este așteptat să vină cu ecran Super AMOLED de 6.4 inch, cu o cameră duală și cu scanner de amprente în spate.

Un upgrade serios va fi întâlnit la nivel de baterie și nu ar fi exclus să vedem și variante cu 8 GB RAM. Galaxy Note 9 se lansează pe 9 august în New York și aflați că vom avea și noi un trimis la fața locului pentru a ne aduce detalii la cald despre noul phablet! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×