Viitorul S Pen ce vine cu Galaxy Note 9 ar urma să ofere control pentru playback muzical, gaming

Autor:  | Publicat în:  Samsung 330 ori
<b>Viitorul S Pen ce vine cu Galaxy Note 9 ar urma să ofere control pentru playback muzical, gaming</b>În ultima săptămână au început să apară și din ce în ce mai multe detalii referitoare la stylus-ul S-Pen de nouă generație ce va sosi alături de phablet-ul Samsung Galaxy Note 9, un accesoriu ce va reprezenta un upgrade major pentru vechiul

Ultima săptămâna a fost dominată de scăpări legate de Samsung Galaxy Note 9 și mai ales de al său S Pen. Acum aflăm și că noul stylus va avea rol de control pentru playbackul muzical de pe telefon. Auzisem deja că acest accesoriu va sosi cu suport Bluetooth și eventual va fi folosit că telecomandă pentru smartphone, pentru a realiza fotografii de la distanță. Apăruseră chiar speculații că va avea accelerometru și ar fi folosit și pentru gaming.

S-PEN NOTE 9

Din nou informațiile vin de la prolificul Ice Universe, sursă din China care ne-a oferit scăpări via social media. Zvonacul a făcut câteva afirmații cu privire la noul S Pen. Aflăm că acesta va fi practic un soi de controller Bluetooth. Butonul său integrat ar fi utilizat pentru a porni/opri muzica, dar și cu rolul de a porni un cronometru. Sunt menționate și taskuri legate de divertisment, dar și de muncă.

Există și teorii că stylusul ar servi ca boxă Bluetooth, dar asta ar însemna că are o baterie la interior, ceea ce l-ar face prea masiv. Nu e prima oară când auzim de suport Bluetooth pentru S Pen și de funcții de gen, mai ales ca un hands on cu terminalul postat recent a facut aluzii similare. Totul va deveni clar atunci când phabletul și accesoriul sunt anunțate oficial pe 9 august la New York.

Se discută și despre o utilizare a acestui stylus la o distanță mare față de Note 9, poate 10 metri sau mai mult.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×