Viitorul S Pen ce vine cu Galaxy Note 9 ar urma să ofere control pentru playback muzical, gaming

Autor:  | Publicat în:  Samsung 363 ori
<b>Viitorul S Pen ce vine cu Galaxy Note 9 ar urma să ofere control pentru playback muzical, gaming</b>În ultima săptămână au început să apară și din ce în ce mai multe detalii referitoare la stylus-ul S-Pen de nouă generație ce va sosi alături de phablet-ul Samsung Galaxy Note 9, un accesoriu ce va reprezenta un upgrade major pentru vechiul

Ultima săptămâna a fost dominată de scăpări legate de Samsung Galaxy Note 9 și mai ales de al său S Pen. Acum aflăm și că noul stylus va avea rol de control pentru playbackul muzical de pe telefon. Auzisem deja că acest accesoriu va sosi cu suport Bluetooth și eventual va fi folosit că telecomandă pentru smartphone, pentru a realiza fotografii de la distanță. Apăruseră chiar speculații că va avea accelerometru și ar fi folosit și pentru gaming.

S-PEN NOTE 9

Din nou informațiile vin de la prolificul Ice Universe, sursă din China care ne-a oferit scăpări via social media. Zvonacul a făcut câteva afirmații cu privire la noul S Pen. Aflăm că acesta va fi practic un soi de controller Bluetooth. Butonul său integrat ar fi utilizat pentru a porni/opri muzica, dar și cu rolul de a porni un cronometru. Sunt menționate și taskuri legate de divertisment, dar și de muncă.

Există și teorii că stylusul ar servi ca boxă Bluetooth, dar asta ar însemna că are o baterie la interior, ceea ce l-ar face prea masiv. Nu e prima oară când auzim de suport Bluetooth pentru S Pen și de funcții de gen, mai ales ca un hands on cu terminalul postat recent a facut aluzii similare. Totul va deveni clar atunci când phabletul și accesoriul sunt anunțate oficial pe 9 august la New York.

Se discută și despre o utilizare a acestui stylus la o distanță mare față de Note 9, poate 10 metri sau mai mult.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×