Furnicile distrugătoare de gadgeturi iau cu asalt Statele Unite, un pericol pentru tablete și telefoane!

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 1.487 ori
<b>Furnicile distrugătoare de gadgeturi iau cu asalt Statele Unite, un pericol pentru tablete și telefoane!</b>Dacă până acum praful și apa erau cei mai mari inamici ai gadgeturilor electronice, ei bine acum a apărut unul nou: furnicile Rasberry. Un exod al populației de furnici din America de Sud către SUA a dus la descoperirea efectelor negative pe care...

Dacă până acum praful și apa erau cei mai mari inamici ai gadgeturilor electronice, ei bine acum a apărut unul nou: furnicile Rasberry. Un exod al populației de furnici din America de Sud către SUA a dus la descoperirea efectelor negative pe care le are această specie de furnici asupra terminalelor mobile și nu numai.

Au fost descoperite furnicile până acum în Texas și Florida și se pare ca ele sunt imune la pesticide și se deplasează rapid. în Texas vietățile au produs pagube de 146.5 milioane de dolari, toate asociate cu device-uri electronice. Problema principală nu e ca furnicile prefera să mănânce componente electronice, ci faptul că atunci când o furnică Rasberry e electrocutata, ea eliberează feromoni care atrag și alte furnici la același terminal.

Rasberry crazy ant

Bănuiesc că dacă mai continuă această problemă, în curând Sony și Samsung vor avea o nouă unealta de marketing. Astfel vom vedea o versiune specială de Sony Xperia Z rezistentă la furnici și un Galaxy S4 rezistent la apă, praf, furnici și... critici cu privire la cantitatea infimă de spațiu de stocare liber.

Furnicile nebune (Rasberry crazy ant)

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×