Furnizorul de safir sintetic pentru Apple, GT Advanced Technologies intră În faliment

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 610 ori
<b>Furnizorul de safir sintetic pentru Apple, GT Advanced Technologies intră În faliment</b>GT Advanced Technologies este compania care furnizează sticlă de safir sintetic pentru Apple, iar azi aflăm că această firmă a depus documentele pentru intrarea în faliment. Această companie a încheiat un contract cu Apple anul trecut și e cu un...

GT Advanced Technologies este compania care furnizează sticlă de safir sintetic pentru Apple, iar azi aflăm că această firmă a depus documentele pentru intrarea în faliment. Această companie a încheiat un contract cu Apple anul trecut și e cu un pas mai aproape de colaps.

Contractul dintre Apple și acest furnizor valora peste jumătate de miliard de dolari, iar achiziția unei cantități impresionante de cristal de safir a fost realizată special pentru Apple Watch. Deși mulți analiști prevăzuseră că noile modele iPhone vor avea sticlă de safir aplicată, se pare că nu a fost cazul, Apple apelând la propria sticlă ranforsată prin ionizare.

Există speculații că panourile din safir nu erau încă gata și viabile comercial, mai ales pentru zeci de milioane de telefoane. De îndată ce GT Advanced Tech trece prin restructurare și își revine, va deveni un partener mai atractiv și eventual și achiziționat de către Apple între timp. Să vedem și cum va afecta falimentul parteneriatul dintre Apple și GT.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×