G-Plus, telefonul GPS de la Amex Digital

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 792 ori
<b>G-Plus, telefonul GPS de la Amex Digital</b>G-Plus este numele unui nou telefon mobil GPS creat de catre Amex Digital. Terminalul pe care-l puteti admira in imaginea urmatoare soseste dotat cu feature-uri specifice unui sistem navigational GPS: Telefonul include un display QVGA LCD cu o diagonala...

G-Plus este numele unui nou telefon mobil GPS creat de catre Amex Digital. Terminalul pe care-l puteti admira in imaginea urmatoare soseste dotat cu feature-uri specifice unui sistem navigational GPS:

Telefonul include un display QVGA LCD cu o diagonala de 2.4 inch si cu suport pentru afisaj 3D. G-Plus este dotat cu o camera de 1.3 megapixeli, feature destul de irelevant pentru un terminal de acest gen, dar totusi unul util. Aceasta camera poate inregistra clipuri video la 30 fps, iar bateria handsetului rezista 2.5 ore in modul convorbire sau 200 de ore in mod standby. In ce priveste aplicatiile GPS, Amex Digital a decis sa ofere utilizatorilor GPS Viewer, o functie foto GPS si un LED cu rolul de indicator GPS.

Pentru a face terminalul mai user friendly, producatorul a inclus si clasicele 5 taste navigationale si un browser e-map. Ca si in imaginea de mai sus, exista variante de culoare albastra si neagra ale lui G-Plus, dar pretul acestora nu este cunoscut inca. Desi terminalul arata destul de bine, nu vedem de ce nu am prefera un Navigator in locul acestuia de vreme ce majoritatea telefoanelor noi includ functii GPS, unele chiar profesioniste.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×