Conceptul Nokia N96 N-Gage redefineste dual-slidingul

4.653 ori
<b>Conceptul Nokia N96 N-Gage redefineste dual-slidingul</b>Atunci cand primul terminal N-Gage a fost lansat, cu ani in urma, Nokia spera sa revolutioneze industria mobila a jocurilor. Lucrurile nu au iesit asa cum a sperat gigantul finlandez, dar compania este gata de o relansare, de aceasta data a platformei...

Atunci cand primul terminal N-Gage a fost lansat, cu ani in urma, Nokia spera sa revolutioneze industria mobila a jocurilor. Lucrurile nu au iesit asa cum a sperat gigantul finlandez, dar compania este gata de o relansare, de aceasta data a platformei N-Gage, disponibila pe toate noile terminale Nokia.

Se pare ca producatorul se va bucura de succes cu noua platforma, daca este sa ne luam dupa reactiile pozitive ale publicului care a apreciat terminalul Nokia N81, destinat in special gamerilor. In vreme ce N95 beneficiaza si el de suport pentru N-Gage, avem de-a face recent cu un concept extrem de tentant, Nokia N96, un terminal care duce la un nou nivel ideea de dual sliding. Astfel, handsetul da utilizatorului posibilitatea de a folosi ambele tastaturi in acelasi timp, telefonul devenind PDA-ul perfect sau un gadget ideal pentru functii de messaging.

Vom beneficia astfel de o varianta completa a tastaturii QWERTY, dar si de o interfata super-intuitiva pentru pasionatii de jocuri mobile. Iata ca si tastaturile se pliaza pe platforma N-Gage, de vreme ce vom putea folosi tastele plasate in partea laterala a display-ului care suporta mod de vizualizare landscape. Revenind la Nokia N96 N-Gage, va reamintim ca acest telefon concept este superdotat, suportand conectivitate WCDMA, HSDPA, WiFi, Bluetooth 2.0 si USB 2.0. De asemenea N96 este un quad-band GSM, dotat cu o camera de 6 megapixeli, un display de 3.2 inch si 16 milioane de culori si radio FM. Cele 4 difuzoare incluse vor fi ideale pentru un "concert la purtator", in vreme ce GPS-ul si senzorul de miscare pot deveni 2 feature-uri folositoare.

In cazul in care acest telefon s-ar materializa, el ar spulbera cu siguranta concurenta, singurul factor negativ fiind probabil pretul.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×