Conceptul Nokia N96 N-Gage redefineste dual-slidingul

4.664 ori
<b>Conceptul Nokia N96 N-Gage redefineste dual-slidingul</b>Atunci cand primul terminal N-Gage a fost lansat, cu ani in urma, Nokia spera sa revolutioneze industria mobila a jocurilor. Lucrurile nu au iesit asa cum a sperat gigantul finlandez, dar compania este gata de o relansare, de aceasta data a platformei...

Atunci cand primul terminal N-Gage a fost lansat, cu ani in urma, Nokia spera sa revolutioneze industria mobila a jocurilor. Lucrurile nu au iesit asa cum a sperat gigantul finlandez, dar compania este gata de o relansare, de aceasta data a platformei N-Gage, disponibila pe toate noile terminale Nokia.

Se pare ca producatorul se va bucura de succes cu noua platforma, daca este sa ne luam dupa reactiile pozitive ale publicului care a apreciat terminalul Nokia N81, destinat in special gamerilor. In vreme ce N95 beneficiaza si el de suport pentru N-Gage, avem de-a face recent cu un concept extrem de tentant, Nokia N96, un terminal care duce la un nou nivel ideea de dual sliding. Astfel, handsetul da utilizatorului posibilitatea de a folosi ambele tastaturi in acelasi timp, telefonul devenind PDA-ul perfect sau un gadget ideal pentru functii de messaging.

Vom beneficia astfel de o varianta completa a tastaturii QWERTY, dar si de o interfata super-intuitiva pentru pasionatii de jocuri mobile. Iata ca si tastaturile se pliaza pe platforma N-Gage, de vreme ce vom putea folosi tastele plasate in partea laterala a display-ului care suporta mod de vizualizare landscape. Revenind la Nokia N96 N-Gage, va reamintim ca acest telefon concept este superdotat, suportand conectivitate WCDMA, HSDPA, WiFi, Bluetooth 2.0 si USB 2.0. De asemenea N96 este un quad-band GSM, dotat cu o camera de 6 megapixeli, un display de 3.2 inch si 16 milioane de culori si radio FM. Cele 4 difuzoare incluse vor fi ideale pentru un "concert la purtator", in vreme ce GPS-ul si senzorul de miscare pot deveni 2 feature-uri folositoare.

In cazul in care acest telefon s-ar materializa, el ar spulbera cu siguranta concurenta, singurul factor negativ fiind probabil pretul.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×