Samsung Galaxy S5 (SM-G900F) primește actualizarea la Android 5.0 Lollipop

3.818 ori
<b>Samsung Galaxy S5 (SM-G900F) primește actualizarea la Android 5.0 Lollipop</b>Iată că astăzi, la aproximativ o lună de la momentul în care Samsung intra în posesia codului Lollipop AOSP, modelul Galaxy S5 (SM-G900F) primește actualizarea la noua versiune a sistemului de operare, pachet software ce este distribuit în aceste...

Iată că astăzi, la aproximativ o lună de la momentul în care Samsung intra în posesia codului Lollipop AOSP, modelul Galaxy S5 (SM-G900F) primește actualizarea la noua versiune a sistemului de operare, pachet software ce este distribuit în aceste momente în Polonia și alte țări Europene.

Odată cu Android 5.0 Lollipop, Samsung Galaxy S5 va beneficia de noi elemente la capitolul design, o nouă interfață grafică ce aduce animații pentru fiecare element afișat, cât și de un sistem de notificări în doi pași, care ne va afișa în primul rând notificările primite, și ulterior setările rapide.

Samsung Galaxy S5 (SM-G900F) primește actualizarea la Android 5.0 Lollipop

Pe lângă aceste modificări de ordin estetic, Samsung a făcut un update și driver-ului pentru senzorul de amprente care îmbunătățește precizia de recunoaștere a amprentei digitale. Pentru a instala noua versiune Android, tot ce trebuie să faceți este să verificați din meniul telefonului dacă pachetul software este disponibil spre download.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×