Galaxy A8s ar putea fi cobaiul brevetelor Samsung din ultima vreme; Ar avea design Full Screen potrivit unui teaser

2.481 ori
<b>Galaxy A8s ar putea fi cobaiul brevetelor Samsung din ultima vreme; Ar avea design Full Screen potrivit unui teaser</b>Astăzi în cadrul unui eveniment ce a avut loc pe piața din China, cei de la Samsung au anunțat oficial smartphone-urile Galaxy A6s și Galaxy A9s. De asemenea, sud-coreenii au oferit și un teaser pentru modelul Galaxy A8s care se va lansa curând

În ultimele zile am văzut o serie de brevete marca Samsung ce ne dezvăluiau posibilitatea de a vedea un viitor smartphone cu decupaj circular pentru camera selfie, dar și orificii dedicate senzorilor frontali mutate direct pe rama metalică - asta pentru a nu contribui la un breton generos precum vedem pe alte modele. Înainte de a vedea acest look pe Galaxy S10 se pare că Sammy face o încercare cu gama Galaxy A care e pe post de cobai.

Astăzi în cadrul evenimentului unde au debutat modelele Galaxy A6s și Galaxy A9s pe piața din China, compania sud-coreeană a oferit și un teaser pentru Galaxy A8s - telefon reprezentat în imaginea de mai sus cu un ecran ce ocupă toată zona frontală. Nu este clar când va veni debutul acestui terminal, dar teaser-ul pare a sugera faptul că vom avea de-a face cu un nou design.

Pe deasupra Samsung ar fi dezvăluit la fața locului și faptul că telefonul va adopta o tehnologie în premieră. Să fie vorba despre decupajul pe care l-am tot văzut în brevete în ultimele zile? Sau chiar despre tehnologia ce implică ascunderea camerei selfie și a senzorilor sub display? Nu știm încă, dar vom urmări cu mare interes leak-urile din jurul acestui handset pentru a ne convinge cum stă treaba!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×