Galaxy A8s ar putea fi cobaiul brevetelor Samsung din ultima vreme; Ar avea design Full Screen potrivit unui teaser

2.502 ori
<b>Galaxy A8s ar putea fi cobaiul brevetelor Samsung din ultima vreme; Ar avea design Full Screen potrivit unui teaser</b>Astăzi în cadrul unui eveniment ce a avut loc pe piața din China, cei de la Samsung au anunțat oficial smartphone-urile Galaxy A6s și Galaxy A9s. De asemenea, sud-coreenii au oferit și un teaser pentru modelul Galaxy A8s care se va lansa curând

În ultimele zile am văzut o serie de brevete marca Samsung ce ne dezvăluiau posibilitatea de a vedea un viitor smartphone cu decupaj circular pentru camera selfie, dar și orificii dedicate senzorilor frontali mutate direct pe rama metalică - asta pentru a nu contribui la un breton generos precum vedem pe alte modele. Înainte de a vedea acest look pe Galaxy S10 se pare că Sammy face o încercare cu gama Galaxy A care e pe post de cobai.

Astăzi în cadrul evenimentului unde au debutat modelele Galaxy A6s și Galaxy A9s pe piața din China, compania sud-coreeană a oferit și un teaser pentru Galaxy A8s - telefon reprezentat în imaginea de mai sus cu un ecran ce ocupă toată zona frontală. Nu este clar când va veni debutul acestui terminal, dar teaser-ul pare a sugera faptul că vom avea de-a face cu un nou design.

Pe deasupra Samsung ar fi dezvăluit la fața locului și faptul că telefonul va adopta o tehnologie în premieră. Să fie vorba despre decupajul pe care l-am tot văzut în brevete în ultimele zile? Sau chiar despre tehnologia ce implică ascunderea camerei selfie și a senzorilor sub display? Nu știm încă, dar vom urmări cu mare interes leak-urile din jurul acestui handset pentru a ne convinge cum stă treaba!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×