Galaxy Note 4 e aici, sub formă de clonă: GooPhone N4 imită phabletul nelansat Încă

Autor:  | Publicat în:  GooPhone 1.511 ori
<b>Galaxy Note 4 e aici, sub formă de clonă: GooPhone N4 imită phabletul nelansat Încă</b>Mai sunt cam 2 săptămâni până la lansarea lui Samsung Galaxy Note 4, iar dacă leakurile și benchmarkurile ne-au dezvăluit dotările sale, acum e momentul să vedem și clone pentru acest device. Ca de obicei firmele din Asia se mișcă rapid și...

Mai sunt cam 2 săptămâni până la lansarea lui Samsung Galaxy Note 4, iar dacă leakurile și benchmarkurile ne-au dezvăluit dotările sale, acum e momentul să vedem și clone pentru acest device. Ca de obicei firmele din Asia se mișcă rapid și au clonat deja acest terminal, sub forma lui GooPhone N4.

GooPhone e un producător chinez devenit celebru pentru clonele sale de handseturi Apple și alte modele de top. La interiorul acestui telefon se afla un procesor octa core MediaTek MT6592 de 1.7 GHz, două sloturi SIM și unul microSD. GooPhone N4 integrează un display de 5.7 inch, cu rezoluție Full HD, 2 GB RAM, 16 GB stocare internă și rulează Android 4.4 KitKat. Phabletul dispune de o cameră frontală de 5 MP, o cameră de 13 MP în spate și o baterie de 3200 mAh.

Resellerul chinez Vifocal listează produsul drept disponibil la precomanda acum, dar fără un preț asociat. Remarcați că designul acestui model e destul de bine realizat și avem parte de margini subțiri ale ecranului, un buton Home fizic și două butoane capacitive sub ecran. Aparent dimensiunile acestui device le respecta pe cele ajunse pe web pentru Note 4. Ați avea vreodată încredere să cumpărați o astfel de clonă?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×