Următorul flagship Huawei, Ascend Mate 7, va fi dotat cu cititor de amprente, funcție confirmată oficial!

Autor:  | Publicat în:  Huawei 2.790 ori
<b>Următorul flagship Huawei, Ascend Mate 7, va fi dotat cu cititor de amprente, funcție confirmată oficial!</b>Aflăm săptămâna trecută prin intermediul unui teaser, după nenumărate scăpări în prealabil, că pe data de 4 septembrie, la IFA 2014 din Berlin, Huawei urmează a prezenta noul său flagship, ce se va numi mai mult ca sigur Ascend Mate 7. &nbsp;...

Aflam săptămâna trecută prin intermediul unui teaser, după nenumărate scăpări în prealabil, că pe data de 4 septembrie, la IFA 2014 din Berlin, Huawei urmează a prezenta noul său flagship, ce se va numi mai mult ca sigur Ascend Mate 7.

Apăruseră imagini cu carcasa acestuia, care ne aminteau clar de limbajul de design al celor de la HTC, încă ne lansatul terminal Huawei, semănând leit cu HTC One Max de anul trecut, inclusiv în ceea ce privește cititorul de amprente și amplasarea acestuia.

Invitatie Huawei Ascend Mate 7 - IFA 2014 Berlin

Iată că astăzi, prin intermediul unui site din China, vă putem prezenta invitațiile pentru presă la evenimentul Huawei, acesta dezvăluind funcția preconizată, într-un mod mai mult decât evident. La ce altceva ne putem aștepta de la Huawei Mate 7?

Așteptările noastre de la Huawei Ascend Mate 7 sunt: 

  • Display: 6 inch (2 versiuni QHD și Full HD)
  • Cameră: 5 MP frontal, 13 MP spate
  • Procesor: Huawei Kirin 920
  • RAM: (2 versiuni 2 GB și 3 GB)
  • Conectivitate: inclusiv LTE, WiFi, NFC, Bluetooth 4.0

Telefonul va dispune de asemenea și de o versiune Dual SIM dual standby și va sosi cu Android 4.4 KitKat și EMUI 3.0 la bord. Prețul nu-l cunoaștem, iar data lansării comerciale este așteptată pentru luna septembrie.

Huawei Ascend Mate 7

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×