Galaxy Note 8 primește o nuanță de roz numită "Star Pink"; debutează în Taiwan!

1.161 ori
<b>Galaxy Note 8 primește o nuanță de roz numită "Star Pink"; debutează în Taiwan!</b>Dacă simplul fapt că Samsung Galaxy Note 8 nu sosea pe roz v-a făcut să amânați achiziția, atunci vestea că un asemenea model a fost lansat ar trebui să vă facă fericiți. Noua nuanță de culoare à la Hello Kitty tocmai ce a debutat oficial pe piața

În cazul în care ați fost dezamăgit de faptul că Samsung Galaxy Note 8 nu a debutat din start în varianta pe roz, astăzi aveți toate motivele de fericire pentru că telefonul primește mult dorita nuanță. Se numește Star Pink și o regăsim prezentă în special pe capacul de sticlă din spate, pe rama metalică, butoane și chiar pe stylus-ul S-Pen de nouă generație. Această variantă costă 1075 dolari și imagini vedeți mai jos.

Samsung Galaxy Note 8

Ce ni se pare interesant este faptul că nuanța de roz este una dintre cele mai populare culori printre taiwanezi, un procent inedit de 30% din terminalele vândute în această țară fiind roz. Așadar lansarea lui Note 8 pe roz nu trebuie să ne mire și poate că o vom vedea la un moment dat adusă și pe plan local.

Cei curioși trebuie să știe că aceasta este varianta standard, cea cu 64 GB de stocare și 6 GB RAM - asta ținând cont de faptul că o variantă cu 256 GB spațiu de stocare flash este totodată disponibilă la vânzare. Telefonul vine cu display de 6.3 inch, procesor Snapdragon 835 și cu o cameră duală în partea din spate. Prețurile practicate la noi în țară pornesc de la 4.450 lei și aveți aici lista magazinelor care îl afișează la precomandă!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×