Galaxy Note 8 primește o nuanță de roz numită "Star Pink"; debutează în Taiwan!

1.126 ori
<b>Galaxy Note 8 primește o nuanță de roz numită "Star Pink"; debutează în Taiwan!</b>Dacă simplul fapt că Samsung Galaxy Note 8 nu sosea pe roz v-a făcut să amânați achiziția, atunci vestea că un asemenea model a fost lansat ar trebui să vă facă fericiți. Noua nuanță de culoare à la Hello Kitty tocmai ce a debutat oficial pe piața

În cazul în care ați fost dezamăgit de faptul că Samsung Galaxy Note 8 nu a debutat din start în varianta pe roz, astăzi aveți toate motivele de fericire pentru că telefonul primește mult dorita nuanță. Se numește Star Pink și o regăsim prezentă în special pe capacul de sticlă din spate, pe rama metalică, butoane și chiar pe stylus-ul S-Pen de nouă generație. Această variantă costă 1075 dolari și imagini vedeți mai jos.

Samsung Galaxy Note 8

Ce ni se pare interesant este faptul că nuanța de roz este una dintre cele mai populare culori printre taiwanezi, un procent inedit de 30% din terminalele vândute în această țară fiind roz. Așadar lansarea lui Note 8 pe roz nu trebuie să ne mire și poate că o vom vedea la un moment dat adusă și pe plan local.

Cei curioși trebuie să știe că aceasta este varianta standard, cea cu 64 GB de stocare și 6 GB RAM - asta ținând cont de faptul că o variantă cu 256 GB spațiu de stocare flash este totodată disponibilă la vânzare. Telefonul vine cu display de 6.3 inch, procesor Snapdragon 835 și cu o cameră duală în partea din spate. Prețurile practicate la noi în țară pornesc de la 4.450 lei și aveți aici lista magazinelor care îl afișează la precomandă!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×