"Galaxy Note" produs de HTC, cu ecran de 5 inch, CPU quad core și 1.5 GB RAM; Iată cum ar putea arăta!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.412 ori
<b>"Galaxy Note" produs de HTC, cu ecran de 5 inch, CPU quad core și 1.5 GB RAM; Iată cum ar putea arăta!</b>Cu ceva vreme în urma ajungeau pe web zvonuri cu privire la un phablet HTC, rival cu ecran de 5 inch pentru Galaxy Note și LG Optimus Vu. Ei bine, dacă la acea vreme aflăm posibile specificații și vedeam imagini neclare, iată că acum produsul...

Cu ceva vreme în urma ajungeau pe web zvonuri cu privire la un phablet HTC, rival cu ecran de 5 inch pentru Galaxy Note și LG Optimus Vu. Ei bine, dacă la acea vreme aflăm posibile specificații și vedeam imagini neclare, iată că acum produsul primește și un nume și detalii mai clare despre dotările hardware.

Vedeți misteriosul device în imaginea de mai sus și dacă până acum îi asociam numele de cod HTC 6435LVW sau uneori chiar HTC One XXL, acum se pare că el se va numi HTC DIx, ceea ce probabil nu va rămâne numele oficial. și asta pentru e prea ușor de asociat cu obscenități. Avem de-a face aici cu un terminal cu ecran 1080p de 5 inch, cu densitate de 480 ppi, procesor quad core Snapdragon S4, 1.5 GB RAM și 16 GB memorie internă. Mai aflăm și că la bordul acestui phablet se va afla un LED de notificări secundar pentru apeluri ratate și alerte/încărcare.

Acest LED va fi plasat în partea din spate aproape de cameră. HTC DIx ar putea fi de fapt o prescurtare pentru HTC Droid Incredible X, de vreme ce modelele Droid Incredible din SUA adopta de obicei accente roșii ale carcasei, exact ca acest model. La noi terminalul ar putea sfârși drept un model din seria One și se pare că HTC ar fi decis să nu doteze acest phablet cu slot microSD, din păcate. Bateria va fi înlăturabila și nou venitul ar putea să includă și un stylus de nouă generație.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×