Reclama anti iPhone 5 publicată de azi de Samsung În ziarele/revistele mari! Să Înceapă războiul!

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.718 ori
<b>Reclama anti iPhone 5 publicată de azi de Samsung În ziarele/revistele mari! Să Înceapă războiul!</b>Samsung nu s-a ferit niciodată să îi numească pe fanii Apple oi, cum a făcut-o în teaserul la Galaxy S III și să ridiculizeze cum a putut mai bine iPhone-ul și iPad-ul. Acum odată cu sosirea lui iPhone 5, Sammy profita de ocazie și publică...

Samsung nu s-a ferit niciodată să îi numească pe fanii Apple oi, cum a făcut-o în teaserul la Galaxy S III și să ridiculizeze cum a putut mai bine iPhone-ul și iPad-ul. Acum odată cu sosirea lui iPhone 5, Sammy profita de ocazie și publică începând de astăzi o reclamă în publicațiile din toată lumea, iar această reclamă o vedeți mai jos. Ea promoveaza telefonul Galaxy S III și e în mod clar anti iPhone 5.

Samsung pur și simplu listează dotările telefoanelor în două coloane alăturate, pentru a ne da seama ce pierdem când cumpărăm un iPhone 5 și ce câștigăm prin Galaxy S III. Producătorul sud-coreean se axează pe funcțiile unice ale lui Galaxy S III, precum S Voice, Smart Stay, S Beam, Palm Swipe Capture și altele bazate pe gesturi, pe care le-ați văzut și în recenzia noastră. Toate aceste artificii au fost văzute cu ochi buni de către fani/utilizatori, dar rămân totuși doar artificii și nu selling point-uri.

Sunt comparate și diagonalele ecranelor și rezoluțiile, plus durata de viață a bateriei, de doar 8 ore de convorbiri pentru iPhone 5 și 11.4 ore pentru Galaxy S III. E interesant că este menționat și faptul că Galaxy S III are 2 GB RAM, deși asta se întâmplă doar în unele versiuni internaționale și este inclus pe listă și slotul microSD, care oferă spațiu de stocare în plus, ceea ce nu primim pe iPhone 5. Motto-ul acestei reclame este "nu e nevoie de un geniu", urmat de niște puncte de suspensie pe care le poți intui, chiar dacă nu sunt prezente.

Asta înseamnă că "nu e nevoie să fii geniu să îți dai seama că iPhone 5 sucks și Galaxy S III rules". Din anumite puncte de vedere Samsung are dreptate, dar nu prea există loc de comparație între două terminale atât de diferite.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×