Galaxy S III primește Jelly Bean În octombrie, Galaxy S II În noiembrie! Galaxy Ace 2 și S Advance sunt și ele pe listă!

1.633 ori
<b>Galaxy S III primește Jelly Bean În octombrie, Galaxy S II În noiembrie! Galaxy Ace 2 și S Advance sunt și ele pe listă!</b>Samsung a promis deja că va actualiza telefonul Galaxy S III la Android 4.1 Jelly Bean în curând și ne așteptam la update la finalul lui august, sincer vorbind. în fine, acum au apărut via Samsung Danemarca informații că Galaxy S III va primi...

Samsung a promis deja că va actualiza telefonul Galaxy S III la Android 4.1 Jelly Bean în curând și ne așteptam la update la finalul lui august, sincer vorbind. în fine, acum au apărut via Samsung Danemarca informații că Galaxy S III va primi noul Android în octombrie, sau chiar noiembrie.

Tot în noiembrie va primi și Samsung Galaxy S II Android Jelly Bean și avem și o listă interesantă mai sus. Aflați că operatorul britanic EE UK va lansa modelul Galaxy S III direct cu Android 4.1 Jelly Bean, deși nu se știe exact când se va întâmpla asta. și Galaxy Ace 2 și Galaxy S Advance vor primi actualizarea la noul Android, ambele rulând Gingerbread în acest moment, deci un salt semnificativ.

GSMArena și Samsung Bulgaria afirmă că aceste două modele vor sări direct le Jelly Bean fără să treacă la Ice Cream Sandwich întâi, ceea ce mi se pare bizar. Vom afla în următoarea lună și jumătate cât de reale sunt aceste scurgeri de informații și afirmații. Bănuiesc că mai ales posesorii de Galaxy S II sunt încântați de veste, după zvonurile că terminalele lor nu vor primi Jelly Bean.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×