Telefon Motorola cu procesor Intel de 2 GHz? Motorola XT890 aprobat de FCC!

1.309 ori
<b>Telefon Motorola cu procesor Intel de 2 GHz? Motorola XT890 aprobat de FCC!</b>După evenimentul de săptămâna trecută, se pare că Motorola mai are încă o conferință de presă programată pentru 18 septembrie. De remarcat faptul că în cadrul acesteia vor urca pe scenă și reprezentanți Intel și ar putea fi prezentat un...

După evenimentul de săptămâna trecută, se pare că Motorola mai are încă o conferință de presă programată pentru 18 septembrie. De remarcat faptul că în cadrul acesteia vor urca pe scenă și reprezentanți Intel și ar putea fi prezentat un nou model de smartphone Motorola cu CPU Intel. Ar putea fi vorba chiar despre Motorola XT890, aprobat recent de către FCC.

Moto XT890 se zvonește că ar fi un RAZR M internațional, dar cu un procesor modificat, un CPU Intel de 2 GHz și rezoluție de 897 x 540 pixeli. Se pare că terminalul va sosi prin operatorul american AT&T și va avea și WiFi dual band. Vă reamintesc că RAZR M este primul telefon cu ecran edge to edge, un display de 4.3 inch qHD cu tenologie Super AMOLED Advanced. Alte dotări includ Android ICS cu upgrade în curând la Jelly Bean și aflati ca în versiunea de bază telefonul avea un CPU dual core Snapdragon S4.

Va fi interesant să comparăm modelul cu Snapdragon cu cel cu procesor Intel, după cum e interesant să comparăm un Galaxy S III cu Snapdragon cu unul cu Exynos quad. Aș fi preferat totuși ca Intel și Motorola să se diferențieze cu un telefon complet nou și nu cu o versiune a unuia deja existent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×