Samsung Galaxy F, telefonul pliabil primeşte noi randări concept

2.858 ori
<b>Samsung Galaxy F, telefonul pliabil primeşte noi randări concept</b>Mijlocul lunii august ne aduce iată și noi randări concept pentru smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy F, imagini ce sunt creația lui Phone Designer, adică Jonas Daehnert. Acesta este cunoscut pentru operele bine puse în plan 3D și în cazul de

Samsung Galaxy F pare ar fi numele ales în cele din urmă pentru mult aşteptatul telefon pliabil Samsung, cunoscut o vreme şi drept "Galaxy X". Acum au apărut noi randari cu acest terminal, realizate de un reputat designer, cunoscut drept Jonas Daehnert sau Phone Designer.

Concept Samsung Galaxy F

În colaborare cu site-ul olandez Nieuwemobiel, acest designer a pus la treabă toate acele schiţe şi brevete scăpate în ultima vreme şi a creat acest set de randări. Samsung Galaxy F are litera "F" de la "Foldable", adică pliabil, urmând să aducă în prim plan un nou format de terminal mobil. Acest gen de device ar urma să coste în jur de 1500 de dolari la debut la inceput de 2019 şi ar fi vândut doar în Coreea de Sud, în ediţie limitată.

Concept Samsung Galaxy F

Este un produs nişat cu siguranţă, fie şi numai dacă ne uităm la diagonala uriaşă de 7.3 inch. Samsung trebuie să şi alungească aspect ratio-ul de 18.5:9 al lui Galaxy S9+ până la 21:9, obținând o rezoluţie de 1440 x 3360 pixeli. Atunci când este complet deschis, ecranul ajunge la o diagonală de 7.3 inch, ceea ce îl face gigantic şi mai apropiat de o tabletă decât de un smartphone.

Concept Samsung Galaxy F

Observaţi şi că atunci când este îndoit, rămâne o bună secţiune goală între cele două jumătăţi şi "buza" de jos este expusă. Ea ar avea rolul unui soi de "ecran secundar", afişând notificări, câteva shortcut-uri, informaţii despre vreme şi altele de gen. Scannerul de amprente a fost pus de designer în spate, deşi are şanse mai mari să fie integrat în ecran de fapt.

Concept Samsung Galaxy F

Preţul de 1500 de dolari va fi greu de justificat aici, mai ales că telefoanele cu clapetă deja sunt de nişă, iar dacă adaugi şi o diagonală de peste 7 inch produsul e deja prea ieșit din tipare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×