Samsung Galaxy M60 primeşte un hands on înainte de alte scăpări; Vine cu cameră duală de 48 MP + 16 MP (Video)

705 ori
<b>Samsung Galaxy M60 primeşte un hands on înainte de alte scăpări; Vine cu cameră duală de 48 MP + 16 MP (Video)</b>Nu doar terminalele Galaxy A au scăpat des în 2019, ci şi modele Galaxy M. Samsung Galaxy M60 e pe cât de misterios se poate şi nu asta pentru ca am mai văzut scăpări ale sale până acum, când apare un video hands

Nu doar terminalele Galaxy A au scăpat des în 2019, ci şi modele Galaxy M. Samsung Galaxy M60 e pe cât de misterios se poate şi nu asta pentru ca am mai văzut scăpări ale sale până acum, când apare un video hands on pe YouTube. Vine la pachet cu detalii despre camera terminalului.

Până acum am asociat seria Galaxy M cu telefoane ultra accesibile, cu un pas mai jos de seria Galaxy A 2019 şi preţuri foarte bune. Hituri în India printre altele... Acest Galaxy M60 duce dotările optice de pe seria M la un nou nivel, având un combo dual de camere în spate, cu senzori de 48 MP şi 16 MP. Senzorul principal e chiar un Sony IMX586, cel de pe OnePlus 7 Pro şi ASUS ZenFone 6.

Camera secundară încă nu are scopul bine definit, putând fi o cameră ultra wide sau telephoto (aş paria pe ultra wide, devenită favorita Samsung de la o vreme). Avem şi un bliţ LED între cele două camere şi un breton picătură în faţă, în care se află camera selfie, probabil una de 16 sau 24 MP.

Vedem şi un cititor de amprente în spate şi mă aştept ca ecranul să fie un PLS TFT ca la Galaxy M40, cu diagonală de peste 6 inch. Nu exclud totusi o surpriză Super AMOLED. Ar trebui să avem Android Pie cu One UI la bord şi o baterie de 4000 mAh sau mai mult..

Dacă Galaxy M40 avea un CPU Snapdragon 675, poate că M60 sare la un Snapdragon 710, eventual chiar un 730. Preţul ar trebui să fie în jur de 300 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×