Galerie foto: T-Mobile G1 (HTC Dream) alb

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.659 ori
<b>Galerie foto: T-Mobile G1 (HTC Dream) alb</b>Mult-asteptatul smartphone care ruleaza Android, T-Mobile G1 sau HTC Dream a fost lansat ieri cu pompa de catre oficialii HTC, T-Mobile si Google si iata ca handsetul este disponibil acum si intr-o varianta alba aratoasa, nu doar in cea neagra cu care am...

Mult-asteptatul smartphone care ruleaza Android, T-Mobile G1 sau HTC Dream a fost lansat ieri cu pompa de catre oficialii HTC, T-Mobile si Google si iata ca handsetul este disponibil acum si intr-o varianta alba aratoasa, nu doar in cea neagra cu care am facut cunostiinta ieri.

Telefonul va fi disponibil prin T-Mobile la pretul de 179 de dolari cu abonamente de 25 sau 35 de dolari pe luna, iar smartphone-ul isi va face debutul in magazinele din Marea Britanie in noiembrie, dupa ce va sosi in SUA pe 22 octombrie. Toate aplicatiile web Google celebre sunt suportate pe HTC Dream, de la Gmail la Google Maps, iar browserul sau a fost dezvoltat de catre echipa responsabila cu faimosul Chrome.

HTC Dream

Singurul defect al lui T-Mobile G1 pare a fi lipsa suportului Bluetooth stereo A2DP si, conform unora designul sau exterior prea simplist. Daca ati crezut ca 23 septembrie a fost o data speciala datorita lansarii lui Dream, mai asteptati o saptamana si ne vom bucura pe acelasi ton si de Sony Ericsson XPERIA X1, un terminal superior acestui Google Phone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×