Nokia Beta Labs lanseaza Nokia Photos 1.5

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.346 ori
<b>Nokia Beta Labs lanseaza Nokia Photos 1.5</b>Echipa Nokia Photos a lansat o noua aplicatie Nokia Photos 1.5 prin intermediul Nokia Betalabs, softul gratuit permitandu-va sa transferati si administrati imagini sau clipuri video pe telefoanele S60. Nokia Photos 1.5 va fi suportat partial pe toate...

Echipa Nokia Photos a lansat o noua aplicatie Nokia Photos 1.5 prin intermediul Nokia Betalabs, softul gratuit permitandu-va sa transferati si administrati imagini sau clipuri video pe telefoanele S60.

Nokia Photos 1.5 va fi suportat partial pe toate terminalele S60 produse de finlandezi si suportat completpe handseturile din seria N. In afara de a administra imagini si clipuri video pe telefonul mobil, aplicatia poate fi utilizata pentru a converti clipurile in formaturi suportate de telefoanele Nokia din seria N.

De asemenea, Nokia Photos 1.5 poate fi utilizat pentru a redimensiona poza in functie de rezolutia ecranului dumneavoastra, astfel incat sa stocati imagini care sa ocupe mai putin spatiu in memoria handsetului. Printre feature-urile noii aplicatii se numara si geotagging-ul imaginilor si o mai buna integrare a serviciilor Nokia Ovi.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×