Numele smartphone-ului HTC One M9, alături de sloganul său “OneLife“, listate pe site-ul HTC

1.335 ori
<b>Numele smartphone-ului HTC One M9, alături de sloganul său “OneLife“, listate pe site-ul HTC</b>Acum câteva zile vă informam că taiwanezii de la HTC au ales un slogan de comercializare a noului lor flagship ce va fi anunțat pe data de 1 martie în cadrul show-ului Mobile World Congress, cât și faptul că numele terminalului nu va mai conține...

Acum câteva zile vă informam că taiwanezii de la HTC au ales un slogan de comercializare a noului lor flagship ce va fi anunțat pe data de 1 martie în cadrul show-ului Mobile World Congress, cât și faptul că numele terminalului nu va mai conține paranteze, elemente regăsite la modelele precedente.

Astăzi, detaliile în cauză apar din nou, de această dată direct pe site-ul HTC, platformă unde putem remarca modelul One M9 listat în categoria smartphone-urilor alături de sloganul său (One Life) afișat sub acesta.

HTC One M9

Din câte se vehiculează, HTC One M9 va sosi cu un display Full HD de 5 inch (1920 x 1080 pixeli), un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810, 3 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 20.7 megapixeli și un senzor frontal de 4 megapixeli. Cine are pe lista de achiziții noul One?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×