Gameloft lansează un nou simulator de curse foarte realist: GT Racing 2 disponibil acum În Play Store gratuit (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 1.435 ori
<b>Gameloft lansează un nou simulator de curse foarte realist: GT Racing 2 disponibil acum În Play Store gratuit (Video)</b>Pentru că nu există șanse să vedem prea curând un Gran Turismo pe mobil, trebuie să ne mulțumim cu simulatorul GT Racing 2, proaspăt lansat de către Gameloft și disponibil gratuit pe Play Store. &nbsp; Primul GT Racing se lansa cu 2 luni în...

Pentru că nu există șanse să vedem prea curând un Gran Turismo pe mobil, trebuie să ne mulțumim cu simulatorul GT Racing 2, proaspăt lansat de către Gameloft și disponibil gratuit pe Play Store.

Primul GT Racing se lansa cu 2 luni în urmă și părea axat mai mult pe automobile Mercedes Benz, dar odată cu acest update primim și modele Audi, Ferrari, Ford, Dodge și multe altele. GT Racing 2 rulează pe terminale care au cel puțin Android 2.3 și ocupa în jur de 1 GB. Puteți uita de stilul arcade al lui Asphalt, deoarece acesta este un simulator veritabil.

GT Racing 2

Fizică este realistă, condițiile meteo sunt variate și avem la dispoziție 4 camere diferite pentru a conduce. 30 de producători de automobile au bolizii incluși aici, iar Gameloft a promis să actualizeze titlul cu câte 28 de provocări în fiecare săptămână. Pe lângă cursele single player avem și multiplayer și evident avem parte și de upgrade-uri ale automobilelor.

GT Racing 2

Jocul este unul freemium, deci vom putea plăti pentru a obține upgrade-urile mai rapid. Partea bună e că nu trebuie să plătim pentru a accelera repararea unui vehicul, că în alte jocuri. Descărcați GT Racing 2 de aici pe Android.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×