Încă un proiect de telefon modular; Tu pui RAM-ul, memoria, camera și altele pe ZTE Eco Mobius

Autor:  | Publicat în:  ZTE 2.393 ori
<b>Încă un proiect de telefon modular; Tu pui RAM-ul, memoria, camera și altele pe ZTE Eco Mobius</b>După ce firmă israeliană modu nu a reușit să își pună telefonul modular în vânzare cu cativa ani in urma și apoi a dat faliment, în ultimele luni ideea de modularitate a revenit în prim plan. întâi am avut acel concept Phoneblocks și acum...

După ce firmă israeliană modu nu a reușit să inregistreze vânzări solide pentru telefonul său modular cu câțiva ani în urmă și apoi a dat faliment, în ultimele luni ideea de modularitate a revenit în prim plan. întâi am avut acel concept Phoneblocks și acum ZTE se implică la rândul său pe această scenă a telefoanelor customizabile.

Ei propun un concept numit Eco Mobius, care a câștigat deja faimosul premiu Red Dot pentru design ediția 2013. Trebuie menționat că și Motorola a început un proiect numit Ara luna trecută, axat tot pe modularitate. ZTE Eco Mobius este un smartphone modular asamblat din componente pe care utilizatorul le poate actualiza.

Încă un proiect de telefon modular; Tu pui RAM-ul, memoria, camera și altele pe ZTE Eco Mobius

Modulele sunt foarte ușor de înlocuit, ele fiind în număr de 4: display, zona centrală (core), baterie și camera. Modulul de ecran integrează ecranul și protecția din sticlă, în vreme ce zona Core se ocupă de CPU, GPU, RAM, ROM, iar bateria și camera implica exact ce spune și numele. Pentru a atașa noi componente veți folosi un sistem de magneți și veți adăuga noi plăcuțe de RAM, un nou CPU, un modul de cameră mai mare atașat magnetic și baterii mai mari.

Să fie acesta viitorul telefoanelor mobile?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×