Samsung Galaxy Note 2 se lansează În octombrie, cu procesor Exynos 5250 (Zvon)

1.772 ori
<b>Samsung Galaxy Note 2 se lansează În octombrie, cu procesor Exynos 5250 (Zvon)</b>Acum că s-a terminat frenezia de zvonuri în legătură cu Samsung Galaxy S III, ne putem "odihni" văzând pe tot webul zvonuri despre iPhone 5 și mai nou și despre Samsung Galaxy Note 2. Cei de la ubuntulife au informații că noul phablet se va...

Acum că s-a terminat frenezia de zvonuri în legătură cu Samsung Galaxy S III, ne putem "odihni" văzând pe tot webul zvonuri despre iPhone 5 și mai nou și despre Samsung Galaxy Note 2. Cei de la ubuntulife au informații că noul phablet se va lansa în octombrie și că va avea un procesor Exynos 5250.

Se pare că noul terminal va adopta un ecran de 5.5 inch, crescând astfel diagonala față de primul Note. A trecut deja mai bine de jumătate de an de când a debutat Galaxy Note și deja s-au vândut peste 7 milioane de unități, semn că produsul este un succes și are nevoie de un urmaș pe măsură. Samsung Galaxy Note 2 este prezent în acest moment pe web doar sub formă de o imagine concept și zvonuri, acestea din urmă incluzând și un design inspirat din cel al lui Samsung Galaxy S III.

Noul Note va dispune și de funcțiile speciale ale lui Galaxy S III, precum S Beam, S Voice, NFC și SmartStay. Galaxy Note II va suporta o rezoluție surprinzătoare de 1680 x 1050 pe ecranul de 5.5 inch, bazat pe tehnologia Super AMOLED (PenTile matrix). înainte să se lanseze Galaxy S III zvonurile afirmau că vom vedea pe el un procesor Exynos 5250 bazat pe ARM Cortex A15, iar acum zvonurile se mută în tabăra lui Note II, asociat cu acest CPU. Alte dotări vor include o cameră de 8 megapixeli, 1.5 GB RAM și conectivitate 4G LTE. Ca de obicei vă recomandăm să priviți zvonurile cu precauție.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×