Garmin-Asus A10, un nou smartphone Android cu navigare Garmin

2.535 ori
<b>Garmin-Asus A10, un nou smartphone Android cu navigare Garmin</b>Tandemul Garmin-Asus tocmai a anuntat un nou smartphone Android cu functii navigationale, modelul A10, pe care il puteti admira mai jos. Handsetul vine cu ecran touch si urmeaza sa fie lansat in Europa si regiunea Asia-Pacific la mijlocul acestui an....

Tandemul Garmin-Asus tocmai a anuntat un nou smartphone Android cu functii navigationale, modelul A10, pe care il puteti admira mai jos. Handsetul vine cu ecran touch si urmeaza sa fie lansat in Europa si regiunea Asia-Pacific la mijlocul acestui an.

Garmin-Asus A10 incorporeaza un display HVGA touch de 3.2 inchi, o busola digitala si o baterie de 1500 mAh. Printre specificatiile sale se numara suportul pentru suita completa de servicii mobile Google (Maps, Gmail, YouTube, calendar, contacte, Android Market), browserul WebKit cu suport multitouch si o camera de 5 megapixeli cu autofocus si geotagging.

La bordul handsetului se afla si un accelerometru si trebuie sa mentionam ca acest terminal isi va indeplini rolul de GPS, chiar daca nu va aflati intr-o zona cu acoperire. Garmin-Asus A10 suporta sincronizare a contactelor si calendarului via Microsoft Exchange si suporta si harti optionale cityXplorer, printre altele.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×