Android incalca patentele Microsoft, se anunta un conflict cu Google?

1.473 ori
<b>Android incalca patentele Microsoft, se anunta un conflict cu Google?</b>Avocatii gigantului software din Redmond, Microsoft au fost treziti la viata de potentialul unui nou proces, avand ca tema faptul ca Android OS incalca patentele software ale celor de la Microsoft. Cum are loc aceasta incalcare nu este specificat, dar...

Avocatii gigantului software din Redmond, Microsoft au fost treziti la viata de potentialul unui nou proces, avand ca tema faptul ca Android OS incalca patentele software ale celor de la Microsoft. Cum are loc aceasta incalcare nu este specificat, dar fondata de Bill Gates considera ca elemente din interfata si din cadrul OS-ului incalca patentele sale.

Aceasta initiativa aminteste de "cruciada" producatorului de platforme Windows, dusa pentru a obtine patente pentru Linux, care in trecut i-a adus gigantului schimburi de licente cu Amazon si Xandros, plus o intelegere cu TomTom. Deocamdata nu se pune problema unor procese, dar HTC isi ia deja masuri preventive, obtinand o licenta de la Microsoft, care ii acopera terminalele Android.

Ar fi fost stupid ca Microsoft sa isi dea in judecata unul dintre cei mai importanti parteneri, nu-i asa? E foarte bizar sa ii vedem pe cei de la HTC platind taxe pentru licentierea unui sistem de operare care apartine celor de la Google... Sa urmeze o disputa legala intre Microsoft si gigantul motoarelor de cautare?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×