Apple va lansa noul iPhone la inceputul lui iunie?

1.058 ori
<b>Apple va lansa noul iPhone la inceputul lui iunie?</b>Apple a anuntat ieri data la care va avea loc evenimentul Worldwide Developers Conference, in cadrul caruia specialistii se asteapta sa fie lansat noul iPhone, in ciuda faptului ca Gizmodo ne-a stricat surpriza analizand prototipul terminalului. Astfel,...

Apple a anuntat ieri data la care va avea loc evenimentul Worldwide Developers Conference, in cadrul caruia specialistii se asteapta sa fie lansat noul iPhone, in ciuda faptului ca Gizmodo ne-a stricat surpriza analizand prototipul terminalului. Astfel, aflam ca aceasta conferinta se va desfasura intre 7 si 11 iunie in San Francisco, ea fiind menita sa ofera detalii despre iPhone OS 4.0 si Mac OS X.

Precedentele editii WWDC au inclus un discurs initial, in care Apple a anuntat noile sale produse, prin intermediul carismaticului CEO Steve Jobs. Gigantul din Cupertino a anuntat noi modele iPhone atat in cadrul lui WWDC 2009, cat si in editia din 2009, astfel ca nu ne-ar surprinde un debut al lui iPhone 4G/iPhone HD la inceputul lui iunie.

De vreme ce acest eveniment este unul axat pe software, vom afla cu siguranta mai multe informatii despre iPhone OS 4, prezentat pentru prima oara in luna aprilie a acestui an. Nerabdarea cu care pasionatii de tehnologie asteapta de obicei lansarea unui nou iPhone a fost totusi temperata de intreaga poveste cu prototipul iPhone 4G, pierdut de un angajat Apple intr-un bar si apoi disecat de Gizmodo.

Oare va fi diferita versiunea finala fata de acest prototip?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×