Unul dintre telefoanele Acer care vor sosi la Mobile World Congress a "scapat" pe web

Autor:  | Publicat în:  Acer 1.338 ori
<b>Unul dintre telefoanele Acer care vor sosi la Mobile World Congress a "scapat" pe web</b>Cei de la Boy Genius Report au primit o imagine cu un telefon Acer nelansat inca si despre care nu se cunosc informatii. E foarte posibil ca acest handset sa fie unul dintre noile modele care vor fi prezentate la Mobile World Congress 2009. Persoana care...

Cei de la Boy Genius Report au primit o imagine cu un telefon Acer nelansat inca si despre care nu se cunosc informatii. E foarte posibil ca acest handset sa fie unul dintre noile modele care vor fi prezentate la Mobile World Congress 2009.

Persoana care a reusit sa faca rost de aceasta imagine este sigura ca terminalul va vedea lumina zilei la showul de la Barcelona si afirma ca handsetul este "destul de ciudat". Observati prezenta unei tastaturi rotative si a unui display touch, iar in ce priveste OS-ul rulat, nu se stie inca daca telefonul foloseste Android sau Windows Mobile.

Lista de specificatii este necunoscuta, dar ne asteptam ca acest smartphone Acer sa includa si un procesor impresionant, o camera cel putin decenta, conectivitate 3G, GPS si o capacitate de stocare de peste 8 GB. Aceeasi sursa misterioasa care a "scapat" aceasta imagine afirma ca Acer pregateste si un telefon care seamana mult cu iPhone... Inca o clona sau doar un rival gen Palm Pre?

Sursa: BGR

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×