Oppo R1001 Își face apariția la FCC: smartphone entry level cu procesor MediaTek la interior

771 ori
<b>Oppo R1001 Își face apariția la FCC: smartphone entry level cu procesor MediaTek la interior</b>Oppo pregătește încă un telefon, de această dată un model entry level care astăzi a ajuns la FCC pentru teste. El a fost și fotografiat cu această ocazie, iar imaginile rezultate le vedeți mai jos, cu mențiunea că acesta este modelul Oppo...

Oppo pregătește încă un telefon, de această dată un model entry level care astăzi a ajuns la FCC pentru teste. El a fost și fotografiat cu această ocazie, iar imaginile rezultate le vedeți mai jos, cu mențiunea că acesta este modelul Oppo R1001.

Oppo  are deja o serie R, deci e posibil ca acest nume de cod să rămână și nume oficial. FCC dezvăluie și câteva specificații, printre care se numără și un procesor MediaTek MT6572A, un dual core Cortex A7 tactat până la 1.2 GHz. Avem parte și de un GPU ARM Mali 400 MP și de o baterie de 1700 mAh.

Oppo R1001

Deși în documente nu apare nicăieri OS-ul, nu cred că ne înșelăm prea tare dacă spunem că acest handset rulează Android. Telefonul pare destul de mic și deși nu e menționat, eu cred că vine cu un ecran de 3.5 inch sau o diagonală similară. Mă aștept la un preț sub 170 de euro.

Oppo R1001 Își face apariția la FCC: smartphone entry level cu procesor MediaTek la interior

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×