Gata cu gratuitatile! Apple renunta la programul "carcase gratis pentru iPhone 4" pe 30 septembrie

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.336 ori
<b>Gata cu gratuitatile! Apple renunta la programul "carcase gratis pentru iPhone 4" pe 30 septembrie</b>Apple a anuntat ieri ca planuieste sa renunte la oferta sa ce include carcase gratuite pentru iPhone 4, incepand cu finalul acestei luni, conform Reuters. Va reamintim ca gigantul din Cupertino a inceput sa ofere cumparatorilor noului handset Apple...

Apple a anuntat ieri ca planuieste sa renunte la oferta sa ce include carcase gratuite pentru iPhone 4, incepand cu finalul acestei luni, conform Reuters. Va reamintim ca gigantul din Cupertino a inceput sa ofere cumparatorilor noului handset Apple carcase gratuite, dupa ce au fost descoperite probleme ale antenei pe acest model, care se estompau odata cu utilizarea carcasei.

Ei bine, acum Apple a declarat ca problemele cu antena erau mai mici decat estimasera, astfel ca programul ce include carcase gratuite nu va mai fi in vigoare din 30 septembrie. Totusi, firma lui Steve Jobs a tinut sa declare ca va oferi totusi carcase utilizatorilor iPhone care dovedesc ca au cu adevarat nevoie de un astfel de accesoriu pentru o buna functionare a terminalului lor.

Comic este faptul ca in aceste 2 luni cat Apple a oferit carcasele gratuite, compania a continuat sa sustina ca iPhone 4 nu are probleme cu antena/semnalul si ca acest gen de impedimente apar la orice brand producator de smartphone-uri. Pe cand si o solutie hardware pentru telefon, Apple?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×