Flagship-ul Nokia 8 se va lansa pe data de 16 august; HMD Global trimite invitațiile către presă!

1.151 ori
<b>Flagship-ul Nokia 8 se va lansa pe data de 16 august; HMD Global trimite invitațiile către presă!</b>Numeroasele scăpări ale lui Nokia 8 din ultima vreme confirmau faptul că lansarea telefonului se apropie cu pași repezi, detaliu care astăzi ne este confirmat oficial chiar de către HMD Global. Finlandezii vor prezenta noul smartphone pe data de

Finlandezii de la HMD Global dezvăluie astăzi data de lansare a lui Nokia 8, flagship ce urmează a fi lansat oficial pe 16 august în cadrul unui eveniment special. Am văzut numeroase materiale leak în ultima vreme și era de așteptat ca în scurt timp să vină și anunțul acestui flagship ce va impresiona printr-o cameră duală de 13 megapixeli realizată în parteneriat cu cei de la Zeiss.

Nokia 8

Nokia 8 va fi un flagship în toată regula, urmând a opta pentru un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 și pentru un display de 5.3 inch cu rezoluție Quad HD. Va sosi într-o carcasă unibody metalică și sunt șanse mari să vedem atât variante cu 4 GB RAM, cât și modele echipate cu 6 GB RAM.

Așteptați-vă și la o cameră selfie promițătoare, la Android Nougat preinstalat din fabrică și la o baterie de peste 3000 mAh. Încărcarea wireless nu va fi prezentă aici, dar cu siguranță vom beneficia de încărcare rapidă. Telefonul va fi lansat în Londra pe data de 16 august la ora 21:30 (ora României)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×