Geeksphone Peak+, telefon Firefox cu 1 GB RAM și preț de 150 disponibil acum la precomanda

Autor:  | Publicat în:  Firefox 952 ori
<b>Geeksphone Peak+, telefon Firefox cu 1 GB RAM și preț de 150 disponibil acum la precomanda</b>Geeksphone a început să accepte precomenzi pentru noul său telefon cu Firefox OS: Geeksphone Peak+. Terminalul costă doar 150 de euro și reprezintă doar un mic upgrade față de varianta Peak originală. &nbsp; E vorba despre cantitatea de RAM, care...

Geeksphone a început să accepte precomenzi pentru noul său telefon cu Firefox OS: Geeksphone Peak+. Terminalul costă doar 150 de euro și reprezintă doar un mic upgrade față de varianta Peak originală.

E vorba despre cantitatea de RAM, care a ajuns acum la 1 GB, iar materialul folosit pentru exteriorul acestui device a fost schimbat cu unul cu o textură mai plăcută. Handsetul va rula Firefox OS 1.1 din start și trebuie să aflați că prețul de 150 de euro este fără taxe. Telefonul vine cu un ecran qHD de 4.3 inch, o baterie de 1800 mAh și se va livra cumpărătorilor în luna septembrie.

La interior a fost păstrat același CPU Snapdragon 8225 S4 Play, un dual core Cortex A5 de 1.2 GHz, cu GPU Adreno 203. Ecranul este un IPS și primim și 4 GB memorie internă și slot microSD. între timp aflați că modelul Peak cel original s-a vândut destul de rapid, fiind epuizat stocul în doar câteva ore.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×