Blackout la BlackBerry: 250 de angajați concediați

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 941 ori
<b>Blackout la BlackBerry: 250 de angajați concediați</b>Lucrurile nu arată deloc bine pentru compania canadiană, care după ce a confirmat că e deschisă la o fuziune acum începe să dea afară angajați. și asta după un trimestru foarte modest, la capitolul venituri. &nbsp; BlackBerry a concediat 250 de...

Lucrurile nu arată deloc bine pentru compania canadiană, care după ce a confirmat că e deschisă la o fuziune acum începe să dea afară angajați. și asta după un trimestru foarte modest, la capitolul venituri.

BlackBerry a concediat 250 de angajați care lucrau în testarea produselor în Waterloo. Se pare că secțiunea de cercetare și dezvoltare a pierdut acești angajați, iar acest segment e de obicei parte din scheletul unei companii. Interesant e că BlackBerry afirmă că aceste disponibilizări sunt realizate "pentru a se adapta la noile oportunități".

Mie asta îmi sună a fuziune sau achiziție, iar nume ca Lenovo sau Microsoft revin în scenă. Nu e prima concediere de la BlackBerry și nici cea mai însemnată, anul trecut fiind lăsați fără muncă 5000 de angajați ai canadienilor. Acesta a fost prețul plătit pentru trecerea la BB 10 OS și pentru a economisi 1 miliard de dolari.

între timp CEO-ul Thorsten Heins cere răbdare de la investitori și acționari...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×