LG Optimus G2 va fi incredibil de subțire, atât de subțire Încât va avea butoanele de volum și On/OFF În spate

1.529 ori
<b>LG Optimus G2 va fi incredibil de subțire, atât de subțire Încât va avea butoanele de volum și On/OFF În spate</b>în vreme ce îl așteptăm pe LG Optimus G Pro pe piață, aflăm și primele detalii despre designul lui LG Optimus G2. Cu ceva timp în urma aflăm că acest smartphone ar putea să fie lansat în trimestrul 3, cu un anunț programat pentru IFA 2013...

în vreme ce îl așteptăm pe LG Optimus G Pro pe piață, aflăm și primele detalii despre designul lui LG Optimus G2. Cu ceva timp în urma aflăm că acest smartphone ar putea să fie lansat în trimestrul 3, cu un anunț programat pentru IFA 2013 Berlin, în septembrie.

Acum aflăm detalii despre design, care se pare că va fi incredibil de subțire, ba chiar atât de subțire încât va fi nevoie ca butoanele de volum și cel on/off să fie plasate în spatele terminalului. Având în vedere că un viitor telefon Oppo măsoară doar 6.1 mm în grosime și nu are probleme cu amplasarea butoanelor, mă aștept ca LG Optimus G2 să fie chiar mai subțire.

Bănuiesc că o grosime undeva la 5.9 mm va fi de ajuns pentru că telefonul să doboare recorduri și să fie incredibil de subțire și arătos. Problema e că amplasarea butoanelor în spate, nu le va face prea ușor de accesat. Nu e prima oară când auzim de butoane în spate, de vreme ce și Motorola X Phone se zvonește că va avea un buton touch în acea zonă. LG Optimus G2 ar urma să vină cu un display Full HD de 5 inch, CPU Snapdragon 800, o cameră de 13 megapixeli și Android 4.2, conform zvonurilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×