George Clooney l-ar putea juca pe Steve Jobs Într-un film biografic realizat de Sony Pictures

Autor:  | Publicat în:  Apple 905 ori
<b>George Clooney l-ar putea juca pe Steve Jobs Într-un film biografic realizat de Sony Pictures</b>După cum probabil știți deja Sony Pictures a achiziționat drepturile pentru ecranizarea biografiei lui Steve Jobs, în varianta scrisă de către Walter Isaacson. Printre candidații la rolul lui Steve Jobs se număra atât faimosul George Clooney,...

După cum probabil știți deja Sony Pictures a achiziționat drepturile pentru ecranizarea biografiei lui Steve Jobs, în varianta scrisă de către Walter Isaacson. Printre candidații la rolul lui Steve Jobs se număra atât faimosul George Clooney, cât și Noah Wyle, un actor care l-a jucat deja pe Steve Jobs cu 12 ani în urmă în producția "Pirates of Silicon Valley".

Observați și în imaginea de mai sus că Noah aduce puțin cu Jobs în perioada când era tânăr. Nu este exclus să îi vedem pe ambii actori în acest film, în diferite momente ale vieții geniului de la Apple. Interesant e faptul că ambii actori au mai fost colegi și asta chiar în serialul faimos ER, în care ambii erau doctori la același spital.

Tabloidul britanic The Sun afirma că acești doi actori sunt principalii candidați la rolul principal în povestea lui Steve Jobs. Trebuie să recunosc că George Clooney nu ar fi o alegere prea inspirată, deoarece atitudinea sa și rolurile cu care ne-a obișnuit, cele de macho nu prea se potrivesc cu Jobs cel calm, aprig, sarcastic și modest în îmbrăcăminte.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×